Super lækker kartoffel som nemt kan laves dagen i forvejen. Opskriften lyder måske lidt kompliceret, men det skal endelig ikke afholde dig - det er meget nemmere end det lyder :-) Og bonussen er, at det er en kartoffel som kan varieres med mange forskellige krydderier og bruges til mange forskellige retter. Sæt den til hvidløgskyllingen fra den forrige blog eller lav dem til en lækker bøf.... uhmmm det er bare godt :-)
Opskrift til 4 personer
7-8 store bagekartofter
6 æg
4,5 dl. mælk
2 spsk. grovkortnet sennep
s&p
1. Skræl kartoflerne og skær dem i 2-3 mm. tykke skiver så de får den størst mulige overflade
2. Pisk æg, mælk, sennep og s&p sammen.
3. Smør en springform ca. 24. cm. i diameter - eller tilsvarende og for den med bagepapir.
4. Læg de tynde skiver katoffel og æggemassen lagvis i formen, slut med et lag æggemasse.
5. Bag i ovnen i 45-50 min. ved 175 grader.
6. Lad kartoflen køle af og skær den ud i passende stykker.
7. Bon Appétit :-)


Ingen kommentarer:
Send en kommentar