Et velkommen må være på sin plads, efter som dette er mit først indlæg på Fru Hansens Nam-Nam. Som lovet i den korte præsentation kommer det til at handle om mad - kun mad.
Men alligevel synes jeg at det er på sin plads at komme med blot en kort præsentation af Fru Hansen - lige så du ved hvem det er du har med at gøre. Fru Hansen hedder til fornavn Line og jeg er lykkelig gift på 2. år med en fantastisk mand ved navn Jonatan. Herunder kan du se os skære kagen ud til vores bryllup, som btw havde limemazarinbund under et lag med hindbærmousse og chokolademousse og dækket af et tykt lag marcipan. I'm a total sucker for marzipan!
Hvorfor en blog? Tjjaa.... vi er netop flyttet fra sjælland til Aalborg hvor min mand oprindeligt kommer fra og nu har jeg et halvt års tid at slå ihjel ind til studiet starter igen. Og findes der så noget mere meningsfyldt, end at vie noget af sin tid til at beskæftige sig med det man elsker allermest. Mad rimer jo på glad! Nå, men hen over årene er min passion for mad vokset og det er måske her på sin plads at nævne, at jeg engang for maaange år siden blev udlært tjener og derfor sidenhen har befundet mig i adskillige professionelle køkkenener og naturligvis hen over årene derfor har opsnappet et par tips eller to...eller tre. Men det var nu ikke der min passion for mad opstod, for den går meget længere tilbage.... Ja, jeg har nok været 5 år da jeg første gang opdagede madens anvendeligheder, og uanvendeligheder - vi skal tilbage til dengang da jeg puttede en bønne op i næsen og måtte en tur på skadestuen. Lektie lært: Maden skal i munden. Og det har jeg så bestræbt mig på sidenhen - med større og mindre succes. God fornøjelse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar